OR13 blue zwei hátitáska

Nincs raktáron

Női hátitáska: Az OLLI OR13 egy sportosan elegáns, nagyon praktikus közepes méretű hátitáska. A pántok hosszát könnyen a megfelelő méretre tudod állítani. A táska külső oldalát a zwei márka jelzés teszi egyedivé.

Méret: 35 x 28 x 11 cm, 7 l, Súly: 800 g

Elrendezés: az OR 13 zwei-bags hátoldalán egy titkos cipzáras zseb található. A visszahajtott rész mágnessel záródik, alatta egy cipzáras zseb és a szintén cipzárral záródó fő rekesz található. A fő részben a hátoldalon egy nagy rekesz (ahová akár a tableted vagy kisebb laptopod teheted), a másik oldalon pedig két zseb (egyik mobiltartó) is található, így könnyedén rendet tarthatsz a táskádban.

Tisztítás: egyszerűen töröld le a szennyeződést nedves ruhával.

Anyag leírás: a víztaszító poliészter anyag és a masszív szintetikus bőr teszi a táskát és a hátizsákot különlegessé és strapabíróvá. Külső anyagok, pántok: 100% poliészter, 100% poliuretán, bélés: 100% poliészter. Óvd a táskát az éles, durva felületű és kemény tárgyaktól, hogy megakadályozd az anyag sérülését.

FIGYELEM! A táska visszahajtós része mágnes patentot tartalmaz, így kerülni kell a pacemakerek, bankkártyák, parkolókártyák stb. közvetlen kapcsolatát.

25.900 Ft
Please select variants first