O12 mint zwei hátitáska

Női hátitáska: Az Olli 12-es sportosan elegáns, nagyon praktikus közepes méretű hátitáska. A pántok hosszát könnyen a megfelelő méretre tudod állítani. A táska külső oldalát egyedivé varázsolja a zárópatenton lévő zwei logo.

Méret: 32 x 31 x 12 cm, 7 l, Súly: 790 g

Elrendezés: az O12 zwei-bags hátoldalán egy titkos cipzáras zseb található. A visszahajtott rész, mágnessel záródik, alatta egy cipzáras zseb (amiben egy mobiltartó zseb van és mellette 3 tollnak gumis zseb) és a szintén cipzárral záródó fő rekesz található. A fő részben a hátoldalon egy nagy rekesz (ahová akár a tableted vagy kisebb laptopod teheted), a másik oldalon pedig egy zseb található, így könnyedén rendet tarthatsz a táskádban.

Tisztítás: egyszerűen töröld le a szennyeződést nedves ruhával.

Anyagszerkezet: a víztaszító poliészter anyag és a masszív szintetikus bőr teszi a táskát és a hátizsákot különlegessé és strapabíróvá. Külső anyagok, pántok: 100% poliészter, 100% poliuretán, bélés: 100% poliészter. Óvd a táskát az éles, durva felületű és kemény tárgyaktól, hogy megakadályozd az anyag sérülését.

FIGYELEM! A táska visszahajtós része mágnes patentot tartalmaz, így kerülje pacemakerek, bankkártyák, parkolókártyák stb. közvetlen kapcsolatát. 

29 900 Ft
Please select variants first