MM. MR14 canvas-graphit zwei hátitáska

Női hátitáska: Az MADEMOISELLE.M MR14-es elegáns és nőies mégis nagyon praktikus nagyobb méretű hátitáska. A pántok hosszát könnyen a megfelelő méretre tudod állítani. A táska külső oldalát egyedivé varázsolja a zwei logo.

Méret: 38 x 28 x 12 cm, 8 l, Súly: 770 g

Elrendezés: a MR 14 zwei-bags hátoldalán egy titkos cipzáras zseb található. A visszahajtott rész mágnessel záródik, alatta egy cipzáras zseb és a szintén cipzárral záródó fő rekesz található. A fő részben a hátoldalon egy nagy rekesz (ahová akár a tableted vagy kisebb laptopod teheted), a másik oldalon pedig mobiltartó zseb, ami mellett egy másik zseb is található, így könnyedén rendet tarthatsz a táskádban.

Tisztítás: egyszerűen töröld le a szennyeződést nedves ruhával.

Anyagszerkezet: Ez a modell többféle felülettel is kapható. A sima, a nagyon puha (nubuk) és a texturált (canvas) felületű is mind nagyon jó minőségű mesterséges bőrből készülnek. Külső anyag: 100% poliuretán, bélés: 100% poliészter. Óvd a táskát az éles, durva felületű és kemény tárgyaktól, hogy elkerüld az anyag sérülését.

FIGYELEM! A táska visszahajtós része mágnes patentot tartalmaz, így kerülje pacemakerek, bankkártyák, parkolókártyák stb. közvetlen kapcsolatát.

29.000 Ft
Please select variants first