MM. MR13 red zwei hátitáska

Nincs raktáron

Női hátitáska: Az MADEMOISELLE.M MR13-as elegáns és nőies mégis nagyon praktikus közepes méretű hátitáska. A pántok hosszát könnyen a megfelelő méretre tudod állítani. A táska külső oldalát egyedivé varázsolja a zwei logo.

Méret: 35 x 28 x 11 cm, 7 l, Súly: 680 g

Elrendezés: a MR 13 zwei-bags hátoldalán egy titkos cipzáras zseb található. A visszahajtott rész, mágnessel záródik, alatta egy cipzáras zseb és a szintén cipzárral záródó fő rekesz található. A fő részben a hátoldalon egy nagy rekesz (ahová akár a tableted vagy kisebb laptopod teheted), a másik oldalon pedig mobiltartó zseb, ami mellett egy másik zseb is található, így könnyedén rendet tarthatsz a táskádban.

Tisztítás: egyszerűen töröld le a szennyeződést nedves ruhával.

Anyagszerkezet: Ez a modell többféle felülettel is kapható. A sima, a nagyon puha (nubuk) és a texturált (canvas) felületű is mind nagyon jó minőségű mesterséges bőrből készülnek. Külső anyag: 100% poliuretán, bélés: 100% poliészter. Óvd a táskát az éles, durva felületű és kemény tárgyaktól, hogy megakadályozd az anyag sérülését.

FIGYELEM! A táska visszahajtós része mágnes patentot tartalmaz, így kerülje pacemakerek, bankkártyák, parkolókártyák stb. közvetlen kapcsolatát.

29 900 Ft
Please select variants first