MM. M12 red zwei váll- és oldaltáska

Nincs raktáron

Váll- és oldaltáska: Az MADEMOISELLE.M M12 egy elegáns és nőies mégis nagyon praktikus oldaltáska. Két pántjával (rövid és hosszú) használhatod simán válladon hordva, vagy keresztben átvetve is. A pántokat használhatod külön-külön is, de akár egyszerre is a táskán lehetnek ha néha így, néha úgy használnád. A táska külső oldalát a zwei márka jelzés teszi egyedivé.

Méret: 32 x 31 x 13 cm, 7 l, Súly: 670 g

Elrendezés: az M.M M12 zwei táska egyik külső oldalán a visszahajtott rész alatt rejtett cipzáras zseb található. A fő rekesz is cipzárral záródik, benne az egyik oldalon egy mobiltartó zseb, mellette egy cipzáras zseb és kulcskarika, míg a másik oldalon egy nagyobb zseb található, így könnyedén rendet tarthatsz a táskádban.

Tisztítás: egyszerűen töröld le a szennyeződést nedves ruhával.

Anyag leírás: Ez a modell többféle felülettel is kapható. A sima, a nagyon puha (nubuk) és a texturált (canvas) felületű is mind nagyon jó minőségű mesterséges bőrből készülnek. Külső anyag: 100% poliuretán, bélés: 100% poliészter. Óvd a táskát az éles, durva felületű és kemény tárgyaktól, hogy elkerüld a sérülését.

22 500 Ft
Please select variants first